Service Brev juni mdr. 2015

(1)

Vi har nu fået besked fra vores slangeleverandør. De har lovet os, at de nye vandslanger vil være os i hænde, i slutningen af denne måned. Indtil da er der mulighed for at låne slanger til afvaskninger og vandtanke.

(2)

Indkørslen er nu ved at være færdig, så venter vi bare på et ”OK” fra Ishøj kommune, vedr. vores sejl og anker som vi skal have flyttet.

(3)

Vi har nu de første cykler og trækvogne klar til udlejning, priser og vilkår kan findes på havnens hjemme side. Kig endelig forbi havnens hjemmeside, der har fået nyt og smart design.

(4)

For at leve op til vores vision om god service og standard, har vi set os nød til at ansætte et nyt rengøringsselskab til rengøring af bade og toiletforhold på havnen. Vi håber at I som brugere, stadig vil hjælpe til med at opretholde denne standard.

(5)

Som I nok alle har set, er der sat en stor Container op på trekanten (ved mastehuset på hummeren), den er til vores aluminiumsindsamling, som nu er kommet væk fra de grønne områder. Vi takker for hjælpen med indsamling af disse dåse i alle opsatte beholdere.

(6)

Der har været lidt problemer med vanddybderne i vores indsejling, det er vi rigtige kede af. Men vi er i gang med uddybningen. For tiden er der minimum 3 meter i midten, af vores indsejling, dog er der ved nordlig punkt (Vallensbæk siden)en lettere tilsanding. Så hold jer på midten af vores indsejling,

Vi ses på haven ;o) god sommer til jer alle.

Med venlig hilsen

Frederik Staal Havnefoged
S/I Ishøj Havn
Tlf: 4373 0004
Mob: 2013 7404