Pressemeddelelse den 30.08.2015

Tag med ud og sejl på Naturens Dag i Ishøj Havn og eller tag en tur i Skovhytten

Søndag den 13. september er der åbent hus i naturen i hele landet. I Ishøj Havn inviterer Sydkystens Sejlklub dig med ud og sejle ganske gratis. I skovhytten er der familieaktiviteter.

Kender du naturen der hvor du bor? Måske kender du Ishøj Havn og Ishøj Strand. Men har du set Havnen, Stranden eller Arken fra søsiden? Hvis ikke har du og hele familien chancen søndag den 13. september, hvor det er Naturens Dag.

Syskystens Sejlklub giver dig mulighed for en times sejlads på Køge Bugt, hvor du har mulighed for at se det hele fra søsiden. Er du voksen eller barn, er du til hyggeligt havnemiljø, motorbåde eller sejlbåde eller ved du slet ikke, om det at sejle er noget for dig? Så kom og prøv det.

TAG MED UD OG SEJL søndag den 13. September 2015 fra kl. 10.00 til kl. 15.00 Søhesten 14, til højre på Ishøj Havn.

Sydkystens Sejlklubs medlemmer stiller deres både og erfaren besætning til rådighed, så sikkerheden er i orden. Du kommer bare ned til mastekranen og tilmelder dig, så låner du en redningsvest og så er du klar til en time på Bugten. Her kan du opleve, hvordan det er at sejle en motorbåd eller en sejlbåd, og se hvordan badestranden og Kunstmuseet Arken ser ud fra vandsiden, ”og det er ikke så ringe endda” .

Under turen får du mulighed for at hive lidt i de forskellige stykker tovværk og måske selv stå til rors, mens du og skibets besætning får en snak om, hvordan det er at sejle og, hvilke muligheder du har for at lære at sejle eller en dag selv blive bådejer.

Vi håber på rigtig godt sejlervejr og mange gæster på havnen og til bådene, da Sydkystens Sejlklubs medlemmer elsker at sejle. Er du under 15 år, skal du have en forældre med.

Arrangementet er del af ”Naturens Dag”, hvor Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening og en lang række lokalforeninger åbner naturen i hele landet for besøgende. På www.naturensdag.dk kan du søge på arrangementer i nærheden eller få ideer til familiens naturoplevelser på egen hånd.

 

Hvis du vil opleve Naturens Dag fra landsiden, er du velkommen i Skovhytten for enden af Ishøj Dyrepark mellem 10-14 hvor der vil være masser af spændende aktiviteter for hele familien. Du kan nå begge arrangementer i løbet af dagen.

Naturen hvor du bor:
I år handler Naturens Dag om den natur der i nærheden af hvor du bor.

Yderligere information om arrangementet på Ishøj Havn og i Skovhytten

TID, STED, PROGRAM og andre informationer på sejlklubbens hjemmeside www.sydkystens-sejlklub.dk

Eller på www.ishojnaturcenter.dk

Med venlig sejlerhilsen

SKS Ove Nielsen